Dick Morren (M.T.C.C.)
Testadvies & Kwaliteitsmanagement
Testmanagement & Testconsultancy
Testanalyse
Testanalyse
Als zelfstandige ben ik ook zeker bereid om testanalyse werkzaamheden te verrichten. In mij vind u een gedreven testanalist met een scherp analytisch vermogen die zich snel kan inwerken in de materie. Ben bekend met de diverse testtechnieken en ben uiteraard ISEB/ISTQB gecertificeerd. In mijn rol als senior testanalist ben ik in staat om mijn mede testanalisten te motiveren en te ondersteunen en (ook belangrijk) mijn leidinggevende op een goede manier te ondersteunen.
 
Ook kan ik uitstekend zelfstandig werken waarbij ik prima met de diverse stakeholders kan acteren. Zoals bijvoorbeeld met business acceptatietesters die wel of geen ervaring hebben met het testen. Mijn kracht ligt hierin dat ik eventuele onervaren testers kan motiveren en stimuleren om testactiviteiten uit te voeren.

Ook voor het geautomatiseerd testen kan ik als testanalist testscenario's opzetten en onderhouden. Daarnaast heb ik ook veel ervaring in het opstellen van testscenario's voor performancetesten (met name webbased) en useability testen.

Kortom heeft u behoefte aan een hard werkende testanalist in plaats van een testmanager dan bent u ook voor deze opdracht bij mij aan het goede adres.
WelkomVaardighedenCurriculum VitaeContact